Information om varmvattenberedare

Föreningen har under en längre tid stått för kostnaden för nya varmvattenberedare när de gamla gått sönder. Enligt stadgarna är det egentligen den boende som ska ansvara för denna. På grund av att ett fönsterbyte planeras på föreningens alla längenheter så har styrelsen beslutat att inte längre bekosta nya varmvattenberedare utan följa stadgarna angående den boendes underhållsansvar. Styrelsen har fått kännedom om att det finns några hushåll som har den gamla modellen av varmvattenberedare, dessa kommer att bytas ut. Om du tror att du har den gamla modellen och inte har meddelat någon i styrelsen tidigare så kontakta Thomas Johansson omgående.   E-post: 0703187118@telia.com Tel: 070- 31 87 118

Med vänliga hälsningar styrelsen för Örebrohus 21

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *