Medlemsinformation Örebrohus 21, Mars 2016

Radonmätning
I början av april kommer styrelsen att börja samla in de kvarvarande radondosorna. Låt därför dosorna ligga till dess att någon från styrelsen hämtar.

Förrådsdörrar
Det var ett antal förrådsdörrar som inte kunde ommålas då de var i dåligt skick. Nu har nya dörrar beställts och vecka 16 till vecka 18 kommer de att monteras upp. Ni som är berörda kommer att få meddelande om när ca två veckor innan. Dörrarna måste vara upplåsta för att kunna bytas ut.

Garagen
Det är planerat att de gamla garageportarna kommer börja tas bort den 25 april och att nya sätts upp i augusti-september. Det kommer även att monteras på nya lås. Under tiden som portarna är borttagna kommer garagen att besiktas och eventuella åtgärder att utföras. För att det hela ska gå så smidigt som möjligt behöver du redan nu tömma ditt garage på föremål som inte är en bil. När arbetet med att ta ned och sätta upp portarna pågår får inte bilarna stå i garagen så att dem inte riskerar att skadas. Det är en längre tid som vi kommer vara utan portar, men det är många garage att gå igenom. Styrelsen hoppas att du kan ha överseende med det så det här blir ett bra resultat.

Styrelsen planerar att vi i föreningen har en städdag den 24 april. Då kommer även en container att finnas för att man ska kunna kasta skräp från garagen. Dagen efter tas garageportarna bort. Mer information kommer.

Husnummer
Det är viktigt att husnummer sätts upp på fasaderna eller förråden nu när målningen är klar. Det är annars svårt för räddningstjänst, hantverkare med flera att hitta rätt.

Parkeringsplats
Föreningen har 4 extra parkeringsplatser som kan hyras av boende. En av dessa är ledig. Om intresse finns för att hyra en parkeringsplats kan du kontakta Riksbyggen. Hyran är 150 kronor i månaden.

Medlemsenkät
Som medskick finns en enkät angående intresse av friköp. Styrelsen har fått frågan om friköp från flera medlemmar och innan vidare utredning så vill vi i styrelsen veta vad du tycker. Styrelsen har i dagsläget inte svar på några frågor, utan det är bara en intresseanmälan och det är inte bindande. Lämna enkäten i brevlådan på Gladarbergsvägen 105 senast den 1 april.

Sopsortering
Månadens avfallssorteringstips: Småelektronik kan kastas i våra miljörum i backarna som är märkta med småelektronik, inget annat får slängas i dem. MEN det är endast för mindre elektronikföremål, exempelvis eltandborste, rakapparater. Om du har elektronik av större storlek, exempelvis elljusstakar eller stereo lämnar du det på återvinningscentralen. Om det är fullt i backen, så vänta till efter tömning innan du slänger något.
/Härlig vår och glad påsk önskar Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *