Medlemsinformation Örebrohus 21 December 2015

Nya styrelsen
Vid årsstämman valdes en ny styrelse och följande konstellation beslutades:
Daniella Ahlgren (ordförande), Thomas Johansson (vice ordförande), Emma Handy (sekreterare), Ida Frödén (ledamot) och Henrik Glamsjö (ledamot).

Vi vill tacka Marie Esplund-Lynn, Susann Tegevi och Jimmie Hultin för er medverkan i styrelsen under året som varit.

Friköp av mark
Efter två stämmobeslut har föreningen beslutat att friköpa marken. Köpet kommer att gå igenom i mitten av januari. I och med det kommer vi kunna spara pengar för att investera i våra hus och göra att vi kan fortsätta hålla månadsavgiften på samma nivå. Tack alla medlemmar som deltog!

VÃ¥r hemsida
Besök gärna vår hemsida på www.orebrohus21.se. Där finns mycket information om bland annat föreningen, planerat underhåll och kontaktuppgifter. Hitta gärna svar där på det ni söker. Om det är någon information som saknas, är ni välkomna att kontakta styrelsen.

Fasadmålningen
Målningen har besiktats och de brister som framkom ska åtgärdas under våren 2016.

Radonmätning
Radondosorna kommer att samlas in i början av nästa år. Låt de ligga tills en från styrelsen kommer och hämtar dem för att avsluta mätningen. Samtidigt kommer utdelning att ske till de hushåll som inte har påbörjat radonmätningen. Tänk på att ingen större renoveringar får ske under tiden som mätningen pågår.

Sopsortering
I Hovsta är det nära till återvinningsstationen och vi ber er att använda den. Lättantändligt avfall som linolja ska inte lämnas i soprummen. Under julen blir det ofta mycket papper och kartonger och våra containrar blir lätt överfulla. Spara hemma tills de är tömda eller ta med till återvinningsstationen. Fråga gärna en granne om ni kan ta med något när ni ska dit, då minskar vi även bilavgaser.

Brandvarnare
Kontrollera brandvarnare och glöm inte att släcka ljusen nu när julen nalkas. Vi ser framemot ett nytt bra år med fortsatt förbättring av vårt område och inga fler vattenläckor.

 

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!
/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *